Konsulentydelser til din virksomhed

Vi kan som noget nyt tilbyde din virksomhed  konsulentydelser alt efter hvad du har behov for. 

Eksempler på hvad vi kan tilbyde:

               

Ekstern controller

Ekstern regnskabschef

Rådgivning

 

Vi hjælper som ekstern regnskabschef

Få tid og overskud til det du brænder for, og lad os hjælpe med tal, papir og strategiarbejdet.
Som ekstern regnskabschef kan vi tilbyde forskellige former for hjælpe, uanset hvor lidt eller meget hjælp du har behov for. Vi hjælper din virksomhed om det er en enkeltmandsvirksomhed eller en virksomhed med ansatte. 

 

Som ekstern regnskabschef kan vi bl.a. tilbyde:

Et månedligt eller kvartalvis overblik af perioderegskabet

Budgetopfølgning efter dit behov

Et likviditetsregnskab som dækker en periode på 6-12 måneder

Beregninger af leasing kontra køb af en ny bil

Beregninger af medarbejder kontra underleverandør

Udarbejdelse af strategier, skræddersyet din virksomhed

Rådgivning og sparring for ideer og virksomhedsudvikling

 • Hos Jesper får du mere end du betaler for – altid. Hans kundefokus og kompetente baggrund gør ham til en troværdig samarbejdspartner og hans løsningsorienterede foreslag tager altid afsæt i det bedst mulige scenarie for sine kunder. Og alligevel er hans priser gode. Jeg kan i alle sammenhænge kun anbefale et kundeforhold hos CykelRevisoren.
  – Susi og Flemming Bach, indehaver af SB zoneterapi & Massage
 • Jeg har benyttet CykelRevisoren gennem mange år og er yderst tilfreds med arbejdet. Jesper har altid været der med gode råd og vejledning, når der har været behov. Og så er prisen også i orden... Så helt klar en revisor jeg vil anbefale andre der søger en professionel sparringspartner.
  – Brian Nielsen, indehaver af PageOne
 • Har kun positivt at sige om CykelRevisoren. Som kunde er man i trygge hænder Cykelrevisoren er altid et skridt foran i forhold til B-skat og justerer altid til kundens fordel. Han ringer hellere en gang for meget end en gang for lidt J og der er altid tid til råd og vejledning hvis man har brug for dette. Kan varmt anbefale CykelRevisoren til andre.
  – Kim Wulff, indehaver af Murermester Kim Wulff
 • Min revisor ordner ikke bare mine regnskaber, men er også en uvurderlig sparingspartner, som pro-aktivt informerer mig om muligheder, som jeg skal være opmærksom på, samt tips til hvordan jeg med fordel kan håndtere dele af min forretning, så den bliver optimeret. Desuden bliver jeg løbende mindet om relevante deadlines i forhold til moms, indlevering af bilag mv, hvilket giver mig en stor tryghed – som giver mig luft til at have fokus på det, som er vigtigt i mit foredragsbureau, nemlig mine kunder.
  – Malene von Kiær, indehaver af One Decision ApS