Autoriser revisor til tastselv

Adgang til SKAT tastselv kan vi få på 2 måder:

• Tastselv kode
  • NemID

Vi vil gerne bede om begge adgange i tilfælde af overbelastning hos SKAT. Tastselv koden sendes til os pr. mail. Vedr. NemID følg venligst nedenstående vejledninger.

Følg vejledningen
- du kan også se vores hjælpevideoer til højre

• Borger
  • Erhverv
  • Ansatte

Borger - tastselv

Tastselv borger indeholder fx. forskud, årsopgørelse & selvangivelse mv.

Du giver os adgang således:

1. Login i tastselv – borger
  2. Vælg ”Profil”
  3. Vælg ”Giv adgang til rådgivere eller andre”
  4. Udfyld "Jeg giver adgang til":            26549159
  5. Udfyld "Bekræft adgang":                 26549159
  6. Sæt flueben i "Adgang til alle informationer" (1. kasse)
  7. Sæt flueben i "Ægtefælleadgang - kan kun bruges mellem ægtefæller" (2. kasse)
  8. Tryk godkend

Kvittering i tastselv:

Du har nu givet adgang til 26549159 CykelRevisoren v/JK-Revision

Erhverv

Tastselv erhverv er din firma adgang til SKAT og indeholder fx. skattemappen, registreringsbevis, moms, told & punktafgifter mv.

Du giver os adgang således:

1. Log på TastSelv Erhverv.
  2. Klik på "Profil"
  3. Klik på "Rettigheder til tastselv" i menuen til venstre.
  4. Klik på "Autoriser revisor m.fl." i menuen til venstre.
  5. Vælg det område du vil give adgang til under Indberetningsområde.
  6. Klik på pilen til højre.
  7. Indtast CVR- 26549159
  8. Klik på pilen til højre
  9. I feltet under "Slutdato", vælger du hvor længe adgangen skal gælde.
  10. Tjek, at du har skrevet rigtigt.
  11. Klik på Gem.

OBS - du skal gøre ovenstående pr. område - vi ønsker adgang til alle områder.

Indenfor en halv time kan cykelRevisoren se og benytte indberetningsområderne.

E-indkomst

Tastselv erhverv - ansatte indeholder alt vedr. lønindberetning & skatter mv.

Du giver os adgang således:

1. Log på TastSelv Erhverv.
  2. Klik på "Ansatte"
  3. Klik "eIndkomst/CPS" (til venstre)
    Der åbner et nyt vindue.
    Hvis ikke, skal DU tillade pop-up-vinduer i din browser.

Herefter skal du gøre 2 punkter

Punkt 1 - Tilmeldingsoplysninger

1. Klik på "ændre tilmeldingsoplysninger"
  2. Sæt flueben i "Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn"
  3. Vælg godkend

Kvittering

Vi har nu modtaget dine ændringer af TastSelv oplysningerne

Punkt 2 - Revisorautorisation

1. Klik på tastselvmenu
  2. Klik på "Autorisere revisor m.fl. til indberetning"
  3. Udfyld "Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn"
    indtast 26549159
  4. Sæt flueben i ønsker at tilmelde
  5. Vælg godkend

Kvittering

CykelRevisoren v/JK-Revision 26549159 Indberetning til/forespørgsel
på eIndkomst/LetLøn

Hjælpevideoer:

Tastselv Borger

Tastselv Erhverv

Tastselv - E-indkomst