Autoriser revisor til tastselv

Adgang til SKAT tastselv kan vi få på 2 måder:

• Tastselv kode
  • NemID

Vi vil gerne bede om begge adgange i tilfælde af overbelastning hos SKAT. Tastselv koden sendes til os pr. mail. Vedr. NemID følg venligst nedenstående vejledninger.

Følg vejledningen
- du kan også se vores hjælpevideoer til højre

• Borger
  • Erhverv
  • Ansatte

Borger - tastselv

Se evt. hjælpevideo længere nede for borger-tastselv.

Tastselv borger indeholder fx. forskud, årsopgørelse & selvangivelse mv.

Du giver os adgang således:

1. Login i tastselv – borger
  2. Vælg ”Profil”
  3. Vælg ”Giv adgang til rådgivere eller andre”
  4. Udfyld "Jeg giver adgang til":            40608834
  5. Udfyld "Bekræft adgang":                 40608834
  6. Sæt flueben i "Adgang til alle informationer" (1. kasse)
  7. Sæt flueben i "Ægtefælleadgang - kan kun bruges mellem ægtefæller" (2. kasse)
  8. Tryk godkend

Kvittering i tastselv:

Du har nu givet adgang til 40608834 CykelRevisoren ApS

Erhverv

Se evt. hjælpevideo længere nede for tastselv erhverv.

Tastselv erhverv er din firma adgang til SKAT og indeholder fx. skattemappen, registreringsbevis, moms, told & punktafgifter mv.

Du giver os adgang således:

1. Log på TastSelv Erhverv.
  2. Klik på "Profil"
  3. Klik på "Rettigheder til tastselv" i menuen til venstre.
  4. Klik på "Autoriser revisor m.fl." i menuen til venstre.
  5. Vælg det område du vil give adgang til under Indberetningsområde.
  6. Klik på pilen til højre.
  7. Indtast CVR- 40608834
  8. Klik på pilen til højre
  9. I feltet under "Slutdato", vælger du hvor længe adgangen skal gælde.
  10. Tjek, at du har skrevet rigtigt.
  11. Klik på Gem.

OBS - du skal gøre ovenstående pr. område - vi ønsker adgang til alle områder.

Indenfor en halv time kan cykelRevisoren se og benytte indberetningsområderne.

E-indkomst

Tastselv erhverv - ansatte indeholder alt vedr. lønindberetning & skatter mv.

OBS - se også vedlejning i billeder (til højre)

Du giver os adgang således:

1. Log på TastSelv Erhverv.
  2. Klik på "Ansatte"
  3. Klik "eIndkomst/CPS" (til venstre)
    Der åbner et nyt vindue.
    Hvis ikke, skal DU tillade pop-up-vinduer i din browser.

Herefter skal du gøre 2 punkter

Punkt 1 - Tilmeldingsoplysninger

1. Klik på "ændre tilmeldingsoplysninger"
  2. Sæt flueben i "Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn"
  3. Vælg godkend

Kvittering

Vi har nu modtaget dine ændringer af TastSelv oplysningerne

Punkt 2 - Revisorautorisation

1. Klik på tastselvmenu
  2. Klik på "Autorisere revisor m.fl. til indberetning"
  3. Udfyld "Indberetning til/forespørgsel på eIndkomst/LetLøn"
    indtast 40608834
  4. Sæt flueben i ønsker at tilmelde
  5. Vælg godkend

Kvittering:

CykelRevisoren ApS 40608834 Indberetning til/forespørgsel
på eIndkomst/LetLøn

Fjernsupport

Fjernsupport – TeamViewer

Hjælpevideoer:

Tastselv Borger

Tastselv Erhverv

Tastselv - E-indkomst