Revisor med ansvar for egne kunder SØGES!

– Hos CykelRevisoren har vi gode ben og maks. 37 timer pr. uge

Søger du en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du har masser af kundekontakt og selvstændigt planlægger og gennemfører kundeopgaver?

Søger du en hverdag i et ungt og uformelt miljø, hvor du har mulighed for at sætte din egen dagsorden?


Så er jobbet som revisor hos CykelRevisoren måske noget for dig – vi er nemlig ikke som andre revisionskontorer, for vi elsker at hjælpe og sætter en ære i at forklare tingene, så kunderne forstår betydningen – gerne ud fra visualisering og ved at bruge lidt ekstra tid på hver enkelt kunde.

 

Et job hos os er ikke som en daglig spurt (vi tilbyder)

Vi har stor fokus på, at der er en god balance mellem vores arbejds- og privatliv, fordi vi tror på, at en glad ansat også giver glade kunder.

Derfor har vi en arbejdsuge på 33 timer – så der er tid til 4 timer intern udvikling, hygge – og intet overarbejde. Er du den rigtige medarbejder, er vi også interesseret i deltid.

Vi sætter også en ære i at være vores kunders foretrukne leverandør af viden og rådgivning. Vi har tid til at sætte os sammen med kunden og løse deres udfordringer, så de ikke skal bekymre sig om ting, der måske ikke interesserer dem.

 

Er du med på vores tour? (dit kommende job)

Vi har mange glade kunder, som værdsætter vores samarbejde, og da vi vækster mod nye højder, mangler vi yderligere en dygtig revisor til holdet.

Du kan både levere fantastisk kundeservice til vores kunder og samtidig hjælpe med at udvikle vores forretning, for vi har masser af ideer.

Som revisor hos CykelRevisoren bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som du servicerer i samarbejde med den ansvarlige partner – indtil du kan køre selv. Vi laver både årsregnskaber, personlige og selskaber, periode- og momsregnskaber, budgetter og nøgletalsrapporter.

 

Hvem tænker vi, du er?

Vi har brug for dig, hvis du er revisor med flere års aktuel erfaring fra branchen (gerne IT-revisor og Skat Nova). Du er færdig eller i gang med HD og i øvrigt altid interesseret i at lære nyt. Vi er selv ret iderige og drømmer os større.

Vi forventer, at du har erfaring med at lave klar til årsregnskaber for udlejningsejendomme og selvstændige / selskaber.

Selvfølgelig trives du med kundekontakt, og er god til at kommunikere med andre mennesker. Vi har tid og lyst til at have et godt socialt fællesskab og arbejdsglæde på kontoret, så vi håber at du er en glad person, der vil bidrage til teamet med hele dig.

Vi håber, at du har lyst til at rejse sammen med os, for hvert år tager vi på en tredages teamtur, hvor vi planlægger nye ideer og næste sæson samt hygger med lidt god rødvin og mad!

 

 

Vil du være med på holdet? (Formalia)

Er du interesseret i stillingen som kundeansvarlig revisor, så ring meget gerne til Jesper Kousgaard (ejer) på 2216 1446, for at høre nærmere. Din ansøgning sender du til: jesper@cykelrevisoren.dk

 

Vi vurderer ansøgerne løbende, så ansøg gerne snarest.