CykelRevisoren har fået vokseværk, og står nu klar med dobbelt styrke i ejerkredsen

Pr. 1. juli 2019 er der blevet tilføjet et ”ApS” efter firmanavnet, idet stifter og ejer Jesper Kousgaard har indgået partnerskab med Nina Winsløw. Der er således i høj grad udsigt til medvind på cykelstierne, med styrket ejerkreds og friske kompetencer. Begge ser de frem til fortsat at hjælpe virksomheder og privatpersoner videre med økonomien og det tunge papirarbejde.

 

Nina er fra Hellested som er en lille landsby udenfor Hårlev, her bor hun sammen med teenagesønnen – datteren er fløjet fra reden, men kommer naturligvis stadig hjem på visit i ny og næ. Nina er oprindeligt uddannet som klinikassistent, men for syv år siden da muligheden bød sig, tog hun springet ud i revisoruddannelsen. Nina har drevet sin egen revisorvirksomhed i fire år, imens hun sideløbende har arbejdet ved en statsautoriseret revisor. Hendes speciale er regnskaber for både enkeltmandsvirksomheder og selskaber, og tilføjer:

”Jeg kan lide at hjælpe virksomhedsejere, hvor bogføringen simpelthen er vokset dem over hovedet. Det er typisk hvor man troede man kunne det hele. Der er så mange frister, regler og love der skal huskes og man skal sætte sig ind i dem, og det kan de ofte ikke overskue – eller har interesseren i det.”

 

Der er ingen tvivl om, hvad Nina glæder sig mest til: det er at kunne stå på egne ben fuldt ud, sammen med Jesper – de to er enige om hvilken retning CykelRevisoren ApS skal, og er parat til at udvikle virksomheden sammen.

 

Den eneste synlige ændring for CykelRevisoren, er at det nu hedder CykelRevisoren ApS.